Фактурираш в движение

Забрави тежките и скъпи програми за издаване на фактури. Забрави всички излишни настройки, опции и дизайн от 90-те години. С Депа се работи лесно и интуитивно. Няма нужда да минаваш обучение, за да издаваш PDF фактури онлайн.

виж какво може депа

01

Фактурираш в движение

Изпращай професионално изглеждащи фактури и проформи (оферти) с няколко клика. Издаваш фактура на мига. Не губиш време с тежки и трудни програми. Бързо изпрати фактурата към клиент чрез линк, имейл или PDF.

02

Приемаш плащания с карта и PayPal

Клиентите обичат да имат удобни начини да платят лесно и да спестят времето си. В твоите фактури има бутон “плати”, чрез който може да се плати с кредитна / дебитна карта или PayPal. Така ще събираш парите си много по-бързо.

03

Профоми и оферти

Искаш да изпратиш оферта на клиент? Депа създава страхотно изглеждаща проформа фактура и я изпраща по имейл до клиента. В проформата има опция за приемане или отказване. Ако клиент я приеме, Депа автоматично издава фактура, линкът се презарежда с изглед на фактурата и бутон за плащане. Клиентът плаща, а Депа отчита плащането. Спестяваш време без да правиш компромис с тази важна част от бизнеса.

04

Линк към фактура

Бързо и лесно може да споделяш фактури с клиенти направо с линк към самата фактура. Клик, пейст и е при клиента. Клиентът може да я свали в стилен PDF вариант или да му я изпратиш по имейл.

05

PDF фактура

Стилна и изчистена PDF фактура с твоето лого.

06

Кредитни известия

Понякога се налага да върнеш част или цяло плащане по фактура. Издаваш кредитно известие точно с два клика.

07

Неограчени потребители

Може да създаваш неограничен брой потребители за твоя акаунт. Ти определяш модулите, до които да имат достъп. Даваш достъп на своето счетоводство, а ти се фокусираш върху правене на бизнес.

08

Експорт на данни в CSV и Excel

Всички данни по фактури, документи, клиенти и артикули могат да бъдат удобно експортирани.

09

Фактури на английски

Издаваш фактури на български и английски език.

10

Онлайн фактури в чужди валути

Издаваш фактури в EUR, USD, GBP и др.

11

Бележник под ръка

Докато ползваш Депа може да се наложи да си запишеш нещо, например номер на фактура, контакти на клиент или просто напомняне за задача. Винаги имаш под ръка вариант да си запишеш бележката.

12

Всичко на едно място

Удобен архив и проследимост на фактури, артикули и клиенти. Знаеш коя фактура е платена и по коя остава да се доплати. Управляваш своите продукти и услуги. Създаваш и поддържаш клиентската си база данни. Пестиш време и бързо намираш това, което търсиш, чрез филтри и търсачка.