Подкрепяме стартиращия бизнес, даваме безплатен достъп

Лимитът е 10 фактури на месец. Но няма лимит във възможностите! Получаваш абсолютно всички топ функции на Депа, неограничени клиенти, артикули и потребители. Издаваш над 10 фактури на месец? Тогава Бизнес планът е за теб със 150 фактури / месец; струва 99 лв. на година (това прави 8.25 лв на месец). Без обвързване, можеш да се откажеш по всяко време.

Регистрирай се безплатно

Какво получаваш:

Мога ли да плащам на месец?

Да, но излиза по-скъпо. Цената на месец е 12 лв. Спести си парите с годишен абонамент от 99 лв. Това се разбива на 8.25 лв. на месец за достъп до Депа. Ако решиш да се откажеш — веднага ще ти върнем парите за срока, който остава до края на абонамента.

Какво включва Депа за 99 лв. на година?

Възможност да издаваш до 150 фактури на месец, да приемаш плащания с карта и PayPal, твое лого в страхотно изглеждащи PDF фактури, линк за споделяне на фактури, експорт на данни и още. Виж подробно обяснение на всички функции или просто пробвай Депа сега.

Колко струва Премиум версията?

Цената е 349 лв. с годишен абонамент (това прави 29 лв. / м). Плащане месец за месец струва 35 лв. / м. Премиум планът е с лимит до 1000 фактури. Получаваш и опция да фактурираш и на английски.

Получавам ли съпорт?

В Депа съпортът не е привилегия само за Премиум абонати. Всеки наш клиент получава най-добрия съпорт, на който сме способни.

Ако имам още въпроси?

Пиши ни на hi@depa.bg и ще съдействаме.