Подкрепяме стартиращия бизнес, даваме безплатен достъп

Лимитът е 10 фактури на месец. Но няма лимит във възможностите! Получаваш абсолютно всички топ функции на Депа, неограничени клиенти, артикули и потребители. Издаваш над 10 фактури на месец? Тогава Бизнес планът е за теб със 150 фактури / месец; струва 99 лв. на година (това прави 8.25 лв на месец). Без обвързване, можеш да се откажеш по всяко време.

Регистрирай се безплатно

Какво получаваш:

Какво включва Депа за 99 лв. на година?

Възможност да издаваш до 150 фактури на месец (безплатният достъп е с лимит до 10 фактури). Можеш да интегрираш плащания с карта (Stripe) и PayPal, да имаш твое лого в страхотно изглеждащи PDF фактури, бързо да споделяш фактури с линк и имейл, експорт на данни и още. Виж подробно обяснение на всички функции или просто пробвай Депа сега.

Мога ли да плащам на месец?

Да, но излиза по-скъпо. Цената на месец е 12 лв. Спести си парите с годишен абонамент от 99 лв. Това се разбива на 8.25 лв. на месец за достъп до Депа. Ако решиш да се откажеш — веднага ще ти върнем парите за срока, който остава до края на абонамента.

Колко струва Премиум версията?

Цената е 349 лв. с годишен абонамент (това прави 29 лв. / м). Плащане месец за месец струва 35 лв. / м. Премиум планът е с лимит до 1000 фактури. Получаваш и опция да фактурираш и на английски.

Получавам ли съпорт?

В Депа съпортът не е привилегия само за Премиум абонати. Всеки наш клиент получава най-добрия съпорт, на който сме способни.

Ако имам още въпроси?

Пиши ни на hi@depa.bg и ще съдействаме.